Pages Navigation Menu

“Lupul de pe Wall Street” vine in Romania

“Lupul de pe Wall Street” vine in Romania

829830-jordan-belfort-wolf-of-wall-street

Compania Extreme Training il aduce la Bucuresti pe 18 noiembrie, pe Jordan Belfort, supranumit “Lupul de pe Wall Street”, unul dintre cei mai controversati brokeri din lume.
Fost agent de vanzari, Belfort, acum in varsta de 51 de ani, a infintat una dintre cele mai de succes firme de brokeraj din istoria Wall Street. Ajutat de abilitatile sale persuasive, Belfort, a avansat rapid de la un simplu vanzator de homari la unul dintre cele mai mari nume pe care au trait vreodata pe Wall Street. In 1990, Belfort a infintat compania Stratton Oakmount unde a angajat peste 1000 de brokeri cu ajutorul carora a indus in eroare investitorii pe baza unor informatii false.
Datorita intuitiei sale in ceea ce priveste fructuatiile din piata, Jordan Belfort, ajunsese sa castige la 26 de ani, un milion de dolari saptamanal. In mai putin de zece ani, Belfod a fraudat peste 1500 de clienti.
In cele din urma, firma sa, Stratton Oakmount, a fost inchisa iar el a ajuns in spatele gratiilor pentru 22 de luni. Printre capetele de acuzare s-au regasit: frauda, spalare de bani si manipularea bursei.
In timpul petrecut in inchisoare, “Lupul de pe Wall Street”, s-a decis sa isi scrie memoriile: “The Wolf of Wall Street” si “Catching the Wolf of Wall Street”. Cartile au fost publicate in 40 de tari si traduse in 18 limbi si i-au rotunjit veniturile cu aproximativ 1.7 milioane de dolari. De asemenea, povestea vietii lui a fost ecranizata anul acesta de Martin Scorsese, rolul lui Belford fiind jucat de Leonardo DiCaprio.
sursa: www.zf.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>