Pages Navigation Menu

Luna de miere extrema

Luna de miere extrema

article-2442631-18800EBA00000578-774_634x405

Luna de miere petrecuta in liniste, la malul marii, va fi in curand ceva de domeniul trecutului. Cel putin asa arata un sondaj publicat in Marea Britanie. Britanicii prefera din ce in ce mai mult distractii incarcate de adrenalina. Acestia prefera ca in luna de miere sa faca bungee-jumping,  sa faca scufundari si chiar sa inoate in custi pe langa rechini.

Pentru asemenea distractii, insurateii din Marea Britanie, cheltuie circa 6000 de euro pe o vacanta de 2 saptamani. Bineinteles ca pe langa doza de adrenalina este nevoie si de putin romantism. Astfel ca din itinerar nu lipsesc cinele romantice,  sedintele de masaj si plimbarile pe plaja sub clar de luna.

In topul activitatilor preferate in timpul lunilor de miere “moderne” sunt:  inotul alaturi de delfini, scuba diving, scufundarile in custi printre rechini si ciclismul.

Honeymoon 2

Si in zilele noastre mai sunt unele cupluri britanice care prefera destinatiile traditionale. In top se afla Italia, Spania, Grecia sau Turcia. Totusi, un sondaj realizat arata ca destinatiile exotice sunt din ce in ce mai cautate. Cele mai cautate destinatii in 2013 sunt: insulele Maldive, Thailanda, Sri Lanka, Mauritius si Indonezia.

 

Sursa: dailymail

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>