Pages Navigation Menu

Locuri blestemate de pe mapamond

In lumea aceasta exista numeroase locuri splendide care aduna anual milioane de vizitatori. Totusi, exista unele locuri invaluite in mister, care sunt vizitate doar de cei mai curajosi dintre noi. De la Triunghiul Bermudelor pana la Mormantul lui Tutankamon din Egipt, noi va vom prezenta cateva dintre cele mai blestemate locuri de pe mapamond.

bermuda-triangle-hurricane

  1. TRIUNGHIUL BERMUDELOR (in limba engleza “The Bermuda Triangle”) este o zona aproximativ triunghiulara ca forma, cu cele 3 colturi localizate de Insulele Bermude, Puerto Rico si Fort Lauderdale, Florida, S.U.A.

Exista unele speculatii cum ca in regiunea aceasta se intampla deseori fenomene paranormale. Printre aceste fenomene paranormale putem mentiona: disparitii misterioase, prabusirea avioanelor, scufundarea unor vase, activitati paranormale in care legile fizicii sunt date peste cap.

Tower_of_London_at_night2

  1. TURNUL LONDREI (in limba engleza “The tower of London”) este cea mai veche constructie din Londra, aflata pe malul nordic al Tamisei. De-a lungul timpului a servit ca si fortareata. Cea mai cunoscuta parte a fortaretei este inchisoarea.Anne_Boleyn_Ghost-300x300

Aici si-a pierdut viata arhiepiscopul de Canterbury, Thomas Becket. A doua sotie, a regelui Henric VIII, Anne Boleyn, a fost executata in acest loc. Din aceasta cauza se crede ca Turnul este bantuit de unele spirite. Legenda spune ca pe coridoarele si incaperile Turnului bantuie spiritele celor condamnati si intemnitati pe nedrept. Printre aceste spirite se numara si spiritul Annei Boleyn.

tut_curse

  1. MORMANTUL LUI TUTANKAMON a fost gasit in Egipt, in Valea Regilor, langa Teba in anul 1922. Acest mormant ascunde un blestem,  iar toti cei care au profanat mormantul li se intampla ceva ciudat, inclusiv moartea.

Un grup de cercetatori au ignorant averstimentele. Conducatorul studiului Lordul Carnarvon, a murit in 1923 dupa ce a fost intepat de o insecta. George Jay Gould I, a vizitat mormantul si a murit in 1923 in Riviera Franceza dupa ce s-a imbolnavit de febra. Sir Archibald Douglas-Reid, radiolog ce a cercetat cu raze X mormantul, a murit in 1924 din cauza unei boli misterioase. Lista mortilor poate continua…Coincidenta sau nu, cert este ca Mormantul lui Tutankamon chiar este un loc blestemat.

282870_1

Sursa: Evenimentul Zilei

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>