Pages Navigation Menu

Locul in care Raiul a coborat pe pamant

Locul in care Raiul a coborat pe pamant

Cine a spus ca intai trebuie sa mori ca sa poti ajunge in Rai? Cu totii ne-am visat pe o plaja cu mult soare și ape cristaline, cu un cocktail din fructe proaspat culese la umbra unui palmier. Astazi ne continuam visul la mii de kilometri distanta, pe insula Nordului din statul insular Seychelles, in largul Oceanului Indian. Vizitatorii acestei insule o apreciaza ca fiind imaginea Gradinii Edenului. Pentru cei sceptici, pozele sigur va vor convinge!

s2

s5

 

 

Insa frumusetile insulei nu au fost exploatate dintotdeauna in domeniul turismului. La inceput, prin anii 90, cand era proprietatea privata a unei familii instarite, insula era folosita pentru plantarea fructelor și mirodeniilor. Odata cu vanzarea insulei, activitatile agricole au incetat, insula ajungand sa fie parasita, iar locul fructelor si mirodeniilor a fost luat de animale si plante salbatice.

In anul 2003, o companie de turism din Africa de Sud a redat insulei frumusetile de altadata transformand-o intr-o veritabila imagine a Raiului. Astazi, datorita unui program de conservare a florei si a faunei, turistii se pot bucura de cateva clipe de relaxare intr-un cadru edenic. Insa, o calatorie pe insula Nordului, iti poate relaxa si buzunarele, o noapte de cazare ajungand si pana la 6.500 de dolari. Celor care isi permit, le dorim calatorie placuta! Iar cei care nu isi permit… se pare ca trebuie sa asteptam sa murim ca sa ajungem in Rai! Cei care am fost cuminti, desigur.

beautiful_private_island_32

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>