Pages Navigation Menu

Leonardo DiCaprio va juca rolul unui personaj cu 24 de personalităţi

Leonardo DiCaprio va juca rolul unui personaj cu 24 de personalităţi

dicaprio

Actorul american Leonardo DiCaprio va juca într-un nou film, intitulat “The Crowded Room”, în care va interpreta rolul personajului principal, un bărbat care are 24 de personalităţi, informează contactmusic.com.

Leonardo DiCaprio, în vârstă de 40 de ani, va interpreta rolul lui Billy Milligan în această producţie inspirată din fapte reale. Actorul va fi nevoit să dea viaţă unui număr de 24 de personaje, întrucât Milligan suferea în viaţa reală de o tulburare de personalitate multiplă.

Ideea unui film pe baza poveştii lui Billy Milligan nu este nouă, DiCaprio exprimându-şi interesul de a juca rolul acestuia încă din anul 1997. Filmul va fi realizat cu ajutorul companiei de producţie Appian Way, a lui DiCaprio, şi al companiei New Regency.

Billy Milligan a fost implicat într-un proces foarte mediatizat în anii 1970, în care a fost acuzat de jaf şi violarea a trei femei. Avocaţii lui Milligan au susţinut că clientul lor nu era în deplinătatea facultăţilor mintale, după ce fusese diagnosticat cu schizofrenie. Procesul a fost primul din lume în care avocaţii s-au folosit de diagnosticul de tulburare de personalitate multiplă în strategia de apărare. Milligan ar fi avut 24 de personalităţi, dintre care doar mai puţin de jumătate le erau cunoscute psihiatrilor. În urma procesului, Milligan a fost închis timp de zece ani într-un spital de psihiatrie.

Filmul “The Crowded Room” va fi bazat pe cartea de non-ficţiune scrisă de Daniel Keyes, intitulată “The Minds of Billy Milligan”. Cartea va fi adaptată pentru marele ecran de Jason Smilovic şi Todd Katzberg, care au creat seriale precum “Răpirea/ Kidnapped” şi “My Own Worst Enemy”.

Leonardo DiCaprio va fi şi producător al peliculei, alături de Jennifer Davisson şi Alexandra Milchan.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>