Pages Navigation Menu

Lego Hot Rod: Made in Romania

Lego Hot Rod: Made in Romania

cover

Raul Oaida si Steve Sammartion, doi prieteni pasionati de masini si Lego, au impletit cele doua hobbyuri si au reusit sa creeze, o masina construita aproape in totalitate din piese Lego, alimentata cu…aer.

Super Awesome Micro Project, caci asa este denumita “bestia galbena”, este construita din nu mai putin de 500.000 de piese Lego, are 250 de pistoane si este total functionala. Singurele componente “nonLego” sunt cele 4 bare portante si rotile. Chiar daca nu atinge viteze mai mari de 25km/h iar despre scaunele masinii, Raul spune ca sunt “probabil cele mai incomode din istoria automobilelor” cochetul hot road este o priveliste care iti fura privirea si iti aduce zambetul pe buze.

articol

Masina a fost construita in Romania, dupa care a fost transportata in Australia unde cei doi au facut si test drive-ul oficial.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>