Pages Navigation Menu

Legendarii de la EUROPE cuceresc Romania

Legendarii de la EUROPE cuceresc Romania

     Cea mai  importanta trupa de rock din Suedia va concerta pe 17 noiembrie 2014 pentru prima data la Sala Palatului.  EUROPE a dat startul unui turneu european si Romania este una dintre tarile in care celebra formatie isi va incanta fanii cu un show de exceptie.

Europe-poster-02

     In cei peste 30 de ani de la debut, trupa s-a remarcat la nivel international prin numeroase hit-uri ce au inregistrat vanzari insemnate si au atras dupa sine distinctii si premii muzicale foarte importante.

Europe – ”The final cowntdown”

     Cel mai popular album lansat de EUROPE este “The final cowntdown”, aparut in anul  1986 si vandut in aproximativ 4 milioane de exemplare numai in SUA. Pe langa piesa de referinta a trupei, in concertul de la Sala Palatului se vor auzi si alte melodii celebre, precum ” Rock the night” sau balada “Carrie”.

Europe – ”Carrie”

 

     Concertul face parte din turneul european al trupei din acest an, EUROPE ajungand si in Germania, Turcia, Suedia, Ungaria. Spectacolul din Romania va avea loc pe 17 noimbrie, la Sala Palatului, incapand de la ora 19.00.

     Biletele pentru concertul EUROPE de la Sala Palatului au fost puse in vanzare in retelele Eventim si Vreau Bilet, la punctele de vanzare din Unirea Shopping Center etj.2, Sala Palatului, Libraria Eminescu, magazinele EuroGsm,la sediul VreauBilet din str. Octavian Goga nr.24, bl.M62, sc.1, apt.1, precum si online prin www.eventim.ro si www.vreaubilet.ro.

       Cei mai infocati fani ai trupei EUROPE pot profita de o perioada de gratie pentru achizitionarea biletelor.

    In perioada 26 iunie -1 august, acestea vor putea fi cumparate  la preturi reduse cu 50%, indiferent de categoria de pret. Campania de presale se desfasoara in retelele Eventim si Vreau Bilet, iar preturile se impart astfel:

  • VIP: 175 lei (presale)  – dupa data de 01.08. – 350 lei;
  • Cat.I: 150 lei (presale) – dupa data de 01.08. – 300 lei;
  • Cat. II: 125 lei (presale) – dupa data de 01.08. -  250 lei;
  • Cat.III: 100 lei (presale) – dupa data de 01.08. – 200 lei;
  • Cat.IV: 75 lei ( presale) – dupa data de 01.08. – 150 lei.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>