Pages Navigation Menu

Legendara trupa PRIMORDIAL va fi prezenta la METALHEAD MEETING 2015

Legendara trupa PRIMORDIAL va fi prezenta la METALHEAD MEETING 2015

METALHEAD MEETING 2015 isi deschide portile pe 13 iunie 2015 si le promite fanilor un festival de 2 zile cu peste 30 de trupe, dintre care 6 headlineri de talie internationala, o parte in premiera in Romania.

Primul nume confirmat pe afis este PRIMORDIAL, legendara trupa de celtic black metal din Irlanda cu peste 27 de ani la activ pe scena, in lumina reflectoarelor.

Formata in 1987 in Skerries, Dublin, PRIMORDIAL este prima trupa de black metal irlandeza si unul dintre cele mai mari nume ale scenei internationale.

Cu 8 albume de studio la activ, un album live, un EP, un demo si doua split releaseuri, trupa mereu si-a tinut fanii in priza cu showuri electrizante acompaniate de un sound pe masura numelui. Irlandezii au insistat sa vina la Bucuresti intr-un show exclusiv, pentru a-si prezenta si cel mai nou album “Where Greater Men Have Fallen”, album ce va aparea in aceasta toamna in luna noiembrie.

www.facebook.com/METALHEADMeeting

Afis-Primordial

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>