Pages Navigation Menu

Legenda braziliana SEPULTURA revine in Romania pe 7 iunie la festivalul METALHEAD Meeting 2014!

Legenda braziliana SEPULTURA revine in Romania pe 7 iunie la festivalul METALHEAD Meeting 2014!

Poster

Legenda braziliana SEPULTURA revine in Romania pe 7 iunie la festivalul METALHEAD Meeting 2014 !

Cea de a doua editie a festivalului METALHEAD MEETING 2014 va avea loc sambata, 7 iunie, la Arenele Romane din Bucuresti.  Primul headliner anuntat al acestei editii este trupa braziliana SEPULTURA, unul dintre cele mai grele nume de pe scena metal internationala.

Brazilienii vin in Romania chiar in anul in care sarbatoresc 30 de ani de cariera si se afla in turneul de promovare al celui mai recent material discografic  - The Mediator Between Head and Hands Must Be the Heart. Lansat in 2013, albumul este inspirat din una din capodoperele cinematografiei clasice, anume filmul Metropolis (1927).

Despre Sepultura

Sepultura s-a nascut in 1984, in perioada de glorie a metalului, in Belo Horizonte, Brazilia. Trupa este o forta majora a thrash metalului si death metalului, cu influente de hardrcore punk si industrial metal. Cu 13 albume de studio la activ, cel mai recent din 2013 (The Mediator Between Head and Hands Must Be the Heart ), brazilienii au vandut milioane de albume, in cei 30 de ani de cariera.

Albume de succes precum Arise (1991), Chaos A.D. (1993) si Roots (1996) au intrat in cultura muzicala a oricarui ascultator de metal, iar piese precum “Roots Bloody Roots”, “Arise”,”Refuse Resist”,”Ratamahatta”,”Territory” sau “Attitude” se regasesc in playlistul oricarui fan al muzicii metal, de mai bine de 20 de ani.

In 2013, Sepultura inseamna Andreas Kisser, Paulor Jr., Eloy Casagrande si incendiara voce a lui Derrick Green, solistul trupei inca din 1997, dupa plecarea lui Max Cavalera.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>