Pages Navigation Menu

LED Apple saluta publicul din Romania

LED Apple saluta publicul din Romania

Fanii K Pop nu sunt singurii care se bucura de faptul ca LED Apple va ajunge in tara noastra: foarte incantati de faptul ca vor concerta, in premiera in Romania si in Europa de est, pe 15 februarie 2014, sunt si membrii formatiei din Coreea de sud. Cei 5 baieti din trupa LED Apple au transmis un mesaj entuziast fanilor ce se pregatesc sa ii vada live la Bucuresti. Acesta poate fi urmarit mai jos:

 

 

LED Apple, cel mai cunoscut nume al scenei k pop, ajunge in premiera in Romania, pe 15 februarie 2014. Grupul considerat adevarat fenomen in randul adolescentilor din tara de origine va concerta la Turbohalle, iar in deschidere scena va apartine trupei de street dance autohtone DSK.

Pentru concertul din 15 februarie, care inseamna prima prezenta in Europa de est a unei trupe din valul k pop s-au pus in vanzare urmatoarele categorii de bilete:

Categoria VIP  – 150 lei – SOLD OUT

Early bird (preturi valabile pana la 31 octombrie)

Categoria Golden Circle (pozitionare in fata scenei, afisul concertului gratuit)  – 100 lei

Categoria 1:  70 lei

Preturi valabile incepand din 1 noiembrie

Categoria Golden Circle (pozitionare in fata scenei, afisul concertului gratuit)  – 130 lei

Categoria 1 (incepand cu 1 noiembrie) – 100 lei

Cei mai inflacarati fani ai formatiei pot ajunge cat mai aproape de idolii lor prin intermediul biletelor Golden Circle. Aceasta zona va fi situata chiar in fata scenei. Detinatorii de bilete Golden Circle vor primi gratuit afisul evenimentului, si vor viziona showul de la distanta redusa, din interiorul unui perimetru mai putin aglomerat.

Acces la sesiunea de autografe prin tragere la sorti

Prin tragere la sorti 10 dintre cumparatorii de bilete Golden Circle vor avea acces la sesiunea de autografe cu LED Apple. Pentru a lua parte la tombola fiecare cumparator este rugat sa trimita un mail cu subiectul „Golden Circle” pe adresa events@kompasevents.ro, in care sa includa numele, prenumele si seria biletului. Cei care nu urmeaza acesti pasi nu vor participa la extragerea care va avea loc dupa epuizare biletelor Golden Circle.

Posesorii biletelor VIP vor avea si ei acces in Golden Circle, fiind astfel rasplatiti pentru fidelitatea si devotamentul lor.

Fenomenul LED Apple cuprinde rapid Romania, iar inimile adolescentilor din tara noastra bat pe ritmurile hiturilor „Time Is Up,” „Run To You”, „Let The Wind Blow” sau „Bad Boys”: primul contingent de bilete VIP pentru show-ul din 15 februarie s-a vandut in 60 de minute, iar biletele suplimentare, disponibile in numar restrans, au fost  cumparate, in totalitate, chiar in aceeasi zi in care au ajuns pe piata. Astfel, biletele VIP sunt in acest moment epuizate!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>