Pages Navigation Menu

La vremuri noi, haine noi

La vremuri noi, haine noi

Mestalla 1

Legendarul stadion Mestalla, casa Clubului de Fotbal Valencia a implinit noua decenii. Iar conducatorii au decis sa marcheze momentul printr-o schimbare de look, atat pentru batrana arena – care s-a ales cu scaune noi, in culorile echipei, dar si cu vestiare si alte anexe rearanjate; cat si pentru “lilieci” (jucatori, persoane din staful tehnic sau administrativ) – care poarta acum creatiile brandului El Ganso.

Valencia CF in haine El Ganso

Organizatorii le-au pregatit si fanilor surprize dintre cele mai placute (cadouri, tombole cu premii sau intalniri cu foste legende, precum Mario Kempes si Claudio Lopez).

Aceasta aniversare are o importanta aparte, deoarece poate aduce si resuscitarea economica a societatii Valencia CF, care se confrunta cu mari probleme (datorii de aproximativ 300 de milioane de euro). Iar ceea ce s-a petrecut in ultimele doua luni este datator de speranta. Echipa de marketing a reusit sa recreioneze identitatea clubului (o noua pagina web, revizuirea sectiei de fotbal feminin si de futsal, implicarea sociala: donare de sange, suport pentru femei abuzate, vizite in scoli), dar si sa faciliteze parteneriate de sponsorizare cu firme de renume, precum Seat, Estrella Damm sau Electronic Arts.

Vestiar Mestalla

In numele tuturor iubitorilor de fotbal, doresc sa urez viata lunga stadionului Mestalla, considerat pe buna dreptate “cea mai impresionanta constructie sportiva din toate timpurile”!

Mestalla 2

Sursa foto: www.valenciacf.com

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>