Pages Navigation Menu

La vie en rose

La vie en rose

taxi
Gratie viziunii si ambitiei regretatului Rashid bin Saeed Al Maktoum, fost emir si prim-ministru al Emiratelor Arabe Unite, Dubai s-a transformat in cativa ani dintr-un modest port pescaresc intr-un Eldorado al turismului de lux, care uimeste atat cu infrastructura sa, cat si cu diversitatea si calitatea ireprosabila a serviciilor.
Un exemplu graitor in acest sens este ideea unei companii locale de a usura viata femeilor (care, conform traditiilor islamice, nu au voie sa fie singure cu un alt barbat decat sotul lor), punandu-le la dispozitie taxiuri conduse de reprezentante ale sexului frumos. Autoturismele sunt usor de recunoscut, datorita partii superioare vopsite in culoarea roz, functioneaza timp de 20 de ore pe zi si sunt foarte apreciate si de doamnele sau domnisoarele de alta orientare religioasa, deoarece se simt astfel mai in siguranta.
Foto: www.moveoneinc.com

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>