Pages Navigation Menu

La mulți ani, club Șurubelnița!

La mulți ani, club Șurubelnița!

Clubul Șurubelnița aniversează în acest weekend trei ani de activitate, prilej cu care îi urăm „La mulți ani!”.

Cu ocazia împlinirii a trei ani de când s-au pus bazele clubului pe Calea Moșilor 100, în zona Piața Rosetti, lângă intersecția cu str. Hristo Botev, cum precizează site-ul oficial, sâmbătă, 20 februarie, va avea loc o petrecere aniversară, la care sunt invitați toți cei care au petrecut seri memorabile sau doresc să cunoască locul prietenos din centrul Bucureștiului.

Cu un program diversificat, muzică live în zilele de marți, joi și uneori duminica, seara de karaoke este cea de miercuri, iar clubbing vineri și sâmbătă, gazdele clubului Șurubelnița îi fac pe cei care le trec pragul să se simtă ca acasă.

„(…) Club Șurubelnița a fost și este unul dintre club-urile unde distracția este una dintre reguli. Este acel club unde poți să dansezi fără să fi deranjat, acel club unde distracția clientului este pe primul loc. (…) Este acel club care împacă pe toată lumea, de la rock pănă la rap/hip-hop.  Țineți-o tot așa, Club Șurubelnița!”, este unul dintre mesajele pe care un „fan” Surubelnița l-a lăsat pe pagina evenimentului de sâmbătă.

12741874_1116679935018531_2730826653586023642_n

DJ Slapper

De atmosferă se va ocupa DJ Slapper, „un profesor” în mixuri cu muzici bune, cum este prezentat pe aceeași pagină de Facebook; tot el este cel care va avea grijă de urechile și picioarele celor prezenți la editia Mixed Up.

Și pentru că este o petrecere aniversară, la ora 11.59 se vor deschide sticlele de șampanie.

La mulți ani, club Șurubelnița!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>