Pages Navigation Menu

Kim KARDASHIAN va publica un album cu SELFIE-uri

Kim KARDASHIAN va publica un album cu SELFIE-uri

     Vedeta americana Kim Kardashian va publica in aprilie 2015 un album cu selfie-urile pe care si le-a facut pana acum. Ideea acestui proiect  i-a venit dupa ziua de nastere a sotului ei, rapperul Kanye West,  căruia i-a oferit  un album cu fotografii polaroid.   

     Colectia de selfie-uri ale starletei Kim Kardashian va aparea in curand in librarii. Americanca are deja o intreaga colectie de fotografii pe care vrea sa le adune intr-un album ce va fi publicat anul viitor.

    “Voi face câteva selfie-uri foarte provocatoare. Fiecare fată îşi fotografiază posteriorul în oglindă. S-ar putea să arăt publicului câteva dintre pozele mele”, a declarat Kim Kardashian.

     Volumul se va intitula “Selfish” si va fi lansat in aprilie 2015 de editura Rizzoli. Fotografia pentru coperta volumului a fost deja lansata pe internet si o prezinta pe Kim Kardashian intr-o ipostaza provocatoare.

HT_kim_kardashian_selfie_jtm_140313_16x9_992

     Moda fotografiilor de tip selfie a inceput în 2012 şi nu pare să dea semne că ar slabi în intensitate. De atunci, Kim Kardashian a devenit un veritabil “maestru” al acestei arte, iar contul ei de pe reteaua Instagram, pe care vedeta publica numeroase selfie-uri, este urmarit de peste 17 milioane de utilizatori.

     Pozele de tip autoportret au capatat notorietate in ultimii ani, “selfie” numarandu-se chiar printre cele 150 de cuvinte si definitii noi care au fost adăugate în editia din 2014 a prestigiosului Dicţionar Merriam- Webster.

     De asemenea, “selfie” a fost ales cuvantul anului 2013 de editorii Dictionarelor Oxford, lucrari de referinta ale limbii engleze.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>