Pages Navigation Menu

Kevin Sorbo, actorul din serialul “Hercule”, vine la East European Comic Con 2015 Bucuresti

Kevin Sorbo, actorul din serialul “Hercule”, vine la East European Comic Con 2015 Bucuresti

shapeimage_1

Actorul american Kevin Sorbo, care l-a interpretat pe eroul Hercule în popularul serial omonim din anii 1990, vine în România, la cea de-a treia ediţie East European Comic Con, care se va desfăşura între 8 şi 10 mai, la complexul Romexpo din Bucureşti.

Organizatorii au pregătit numeroase surprize pentru cei 35.000 de vizitatori aşteptaţi la Romexpo. Aceştia se vor bucura de trei scene: una dintre ele va găzdui o competiţie regională de gaming (Sport Electronic), o scenă principală este dedicată numelor importante de la Hollywood, mult aşteptatul concurs de cosplay, precum şi concursul de quiz, iar scena a doua va aparţine celebrităţilor din online care vor interacţiona direct cu fanii.

Potrivit organizatorilor, timp de trei zile, vizitatorii vor face parte dintr-o lume plină de culori, a serialelor, filmelor, benzilor desenate şi a jocurilor video, în cadrul unui eveniment de calibrul convenţiei de la San Diego, sursa de inspiraţie pentru East European Comic Con.

East European este mai mult decât o convenţie, fiind un “exerciţiu de diplomaţie culturală”, potrivit directorului evenimentului, Mircea Mureşan. “Parteneriatul strategic dintre România şi Statele Unite nu trebuie să rămână doar la nivel instituţional. Dacă ne uităm în jur, ne dăm seama că sunt mult mai multe lucruri care ne leagă de poporul american. Cultura nord-americană este extrem populară în spaţiul est-european şi a contribuit foarte mult la dezvoltarea regiunii. Astfel, suntem extrem de bucuroşi să ajutăm şi noi la consolidarea acesteia prin evenimentul East European Comic Con”, a adăugat Mircea Mureşan.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>