Pages Navigation Menu

Juventus, campioana Italiei pentru al 3-lea an la rand

Juventus, campioana Italiei pentru al 3-lea an la rand

Duminica, Juventul a cucerit cel de-al 3-lea titlu la rand fara a lovi macar mingea! Elevii lui Conte au devenit matematic campioni in momentul in care Roma, rivala de pe locul 2 a suferit o infrangere soc cu 4 la 1 in fata Cataniei in etapa a 36-a a Seriei A. Inaintea intalnirii din seara aceasta cu Atalanta, Juventus are cu 8 puncte peste AS Roma, ce mai are doar 2 jocuri de jucat.

Inaugurazione Juventus Museum

Juventus poate ajunge in acest an la 100 de puncte castigate intr-un sezon, avand in acest moment 93, cu 3 etape inainte de finalul campionatului. Formatia a beneficiat in acest an de serviciile unor jucatori intr-o forma excelenta precum Pirlo, Pogba, Vidal sau Vucinici.

Fanii au aglomerat pietele orasului Torino inca din aceasta dupa amiaza, spre seara urmand sa inceapa celebrarea oficiala al celui de-al 30-lea titlu in Serie A pentru echipa favorita.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>