Pages Navigation Menu

Jurnalista Teodora Maftei, ultima victimă a tragediei din clubul Colectiv

Jurnalista Teodora Maftei, ultima victimă a tragediei din clubul Colectiv

Veștile proaste în legătură cu victimele incendiului din clubul Colectiv continuă să vină de la autorități.

www.gandul.info

www.gandul.info

Bilanțul persoanelor care se sting crește de la o zi la alta. Luni, jurnalista Teodora Maftei a pierdut lupta cu viața într-o clinică din Israel, unde a fost transferată săptămâna trecută. Astfel, Teodora este ultima victimă a dramei din clubul Colectiv, bilanțul ajungând până în acest moment la numărul de 46 de persoane decedate.

La aflarea tristei vești, prietenii, cunoscuții și cei care empatizează cu evenimentul au scris pe pagina de Facebook a Teodorei mesaje de  condoleanțe, de rămas bun și poezii. De asememnea, fratele jurnalistei a “implorat”  oamenii să zâmbească, să se bucure de tot ce au şi să facă lucruri noi, printr-un mesaj pe același site de socializare.

După incendiul din clubul Colectiv, Teodora Maftei (36 de ani), editor la Pro TV, a fost internată la Spitalul de Arşi din Capitală, în stare critică, cu arsuri pe mare suprafaţă din corp şi cu arsuri de căi respiratorii. În 4 noiembrie, Teodora Maftei a fost transferată la Spitalul Hadassah Medical Center din Ierusalim, conform Merdiafax.

Expoziție la New York

Expoziție la New York

Expoziție

Înainte de tragedia din Colectiv, jurnalista, pasionată de fotografie, a plănuit un eveniment de lansare unei noi expoziţii personale, intitulată “London Unedited – a series of unphotoshopped photos by Teodora Maftei”, al cărei vernisaj era programat pentru 2 noiembrie. La cerința familiei Teodorei Maftei, organizatorii au decis ca deschiderea expoziției să se desfăşoare conform programării iniţiale.

Expoziţia a cuprins 23 de fotografii, instantanee urbane şi portrete realizate în Londra, în luna august, iar  la eveniment au partipat sute de persoane.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>