Pages Navigation Menu

Jordan Rudess de la Dream Theater le transmite un mesaj fanilor din Romania

Jordan Rudess de la Dream Theater le transmite un mesaj fanilor din Romania

Dream-Theater-poster

La sfarsitul lunii acesteia, pe 28 Iulie, parcarea A de la Romexpo va gazdui concertul uneia dintre cele mai sofisticate trupe ale planetei, Dream Theater.
Dupa 12 ani de asteptare, Dream Theater revin in tara noastra cu un show live de proportii conceput sub forma unui best of sustinut de o suita de efecte speciale si decoruri menite sa duca spectatorii intr-o calatorie muzicala suprema.
Trupa este renumita pentru componenta sa, avand instrumentisti recunoscuti, premiati de revistele de specialitate.
Pe langa faptul ca Jordan Rudess activeaza in DT, are o cariera solo, dar si un palmares impresionant de artisti cu care a colaborat printre care se numara David Bowie, Rod Morgenstein si multi altii. De asemenea, a fost desemnat de catre Music Radar Magazin drept cel mai bun claviaturist al tuturor timpurilor si este fondatorul Wizdom Music, o companie de success specializata in dezvoltarea de aplicatii ingenioase utilizate in editarea audio-video. In afara de claviaturi, Rudess foloseste si un instrument cu totul neconventional: fingerboard-ul Continuum, un controller si sintetizator cu interfata touch.
Mai jos, Jordan Rudes va invita sa petreceti “An evening with Dream Theater”- o productie la superlativ ce nu trebuie ratata!

Intra in dimensiunea Dream Theater la Romexpo, pe 28 iulie! Asigura-ti locul in galaxia celor mai buni! Accesul publicului la eveniment se va permite de la ora 18.30, iar show-ul va incepe la ora 20.00.
Din respect pentru public si pentru ca fanii sa experimenteze cu adevarat show-ul Dream Theater, organizatorii au scos in vanzare un numar limitat de bilete, la trei categorii de pret. Astfel, la categoria VIP sunt disponibile doar 300 de bilete cu loc, la pretul de 460 de lei pe bilet; Categoria Golden Circle dispune de 2000 de bilete, la pretul de 220 de lei pe bilet; iar la categoria Normal Circle vor fi puse in vanzare 8000 de bilete la pretul de 140 de lei pe bilet.

Evenimentul este organizat de Phoenix Entertainment, iar biletele le puteti gasi in reteaua Eventim-in magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librariile Humanitas si Carturesti si online pe www.eventim.ro.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>