Pages Navigation Menu

Jeremy Clarkson, despre şoferii de automobile Dacia

Jeremy Clarkson, despre şoferii de automobile Dacia

Jeremy Clarkson

Jeremy Clarkson, prezentatorul suspendat al show-ului BBC “Top Gear”, a creat din nou controverse după publicarea unui articol în care spune despre şoferii de automobile Dacia că “n-au văzut asfalt în viaţa lor” şi critică taximetriştii londonezi ale căror maşini “miros a bolnav”.

Jeremy Clarkson, suspendat săptămâna trecută de la cârma emisiunii “Top Gear”, după ce a fost acuzat că ar fi lovit cu pumnul un membru al echipei de producţie, vorbeşte într-un articol publicat în numărul pentru luna martie al revistei Top Gear despre călătoriile cu autobuzul, nordul Angliei şi taximetriştii londonezi ale căror maşini “miros a bolnav”, informează theguardian.com.

“Să analizăm ce alternative avem la a călători cu propria maşină. Avem trenul, care este excesiv de scump. În prezent costă mai mult să mergi cu trenul până la Leeds (oraş aflat la 313 kilometri nord-vest de Londra, n.r.) decât te costă să rămâi unde eşti şi să cumperi o casă. Apoi avem autocarul care este plin de boli şi beţivi care vor să te înjunghie în inimă. Putem să sărim peste bicicletă, evident, ceea ce ne lasă o singură altă opţiune: să punem pe altcineva să conducă maşina în locul nostru”, a scris Clarkson în articolul din revista britanică Top Gear.

Jeremy Clarkson a criticat şi nordul Angliei, spunând despre şoferi că trebuie să se lupte pentru un loc de muncă cu “o jumătate de milion de Dacii înregistrate în străinătate, care sunt conduse de oameni care n-au mai văzut asfalt în viaţa lor şi care cred că limita de viteză este viteza maximă a maşinii lor. Care este de vreo 70 de kilometri pe oră (42 de mile pe oră în orginal, n.r.)”.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>