Pages Navigation Menu

Jennifer Lopez a devenit primul Avocat Global al cauzei Fetelor şi Femeilor din lumea întreagă

Jennifer Lopez a devenit primul Avocat Global al cauzei Fetelor şi Femeilor din lumea întreagă

jennifer-lopez

Cântăreaţa şi actriţa americană Jennifer Lopez a devenit primul Avocat Global al cauzei Fetelor şi Femeilor din lumea întreagă, un titlu onorific ce i-a fost atribuit de Fundaţia Organizaţiei Naţiunilor Unite, informează contactmusic.com.

Vedeta americană, în vârstă de 46 de ani, va călători în lumea întreagă pentru a susţine cauza femeilor care trăiesc în condiţii dificile în zone afectate de războaie, în tabere de refugiaţi sau pe străzile din diverse metropole, inclusiv în oraşul ei natal, New York.

“După ce am devenit mamă, am devenit mai conştientă de dificultăţile cu care se confruntă femeile şi copiii lor în diverse zone ale lumii”, a spus Jennifer Lopez.

Fundaţia Organizaţiei Naţiunilor Unite a fost înfiinţată în 1998 cu ajutorul unei finanţări de 1 miliard de dolari, ce a fost oferită de magnatul media Ted Turner, cu scopul de a sprijini cauzele promovate de ONU. Fundaţia ONU a fost creată pentru a-i încuraja şi pe alţi filantropi din lumea întreagă să sprijine ONU în activităţile sale. Printre domeniile de activitate promovate de Fundaţia ONU se numără sănătatea copiilor, energia şi combaterea încălzirii globale, dezvoltarea sustenabilă, crearea de noi tehnologii şi cauza fetelor şi a femeilor.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>