Pages Navigation Menu

Jan Blomqvist, Satori, Yaroslav brothers, Breky și Daniel Draghici, pe 23 octombrie, la Colectiv

Jan Blomqvist, Satori, Yaroslav brothers, Breky și Daniel Draghici, pe 23 octombrie, la Colectiv

Cinci artiști de naționalități diferite vor arunca, vineri, 23 octombrie, clubul Colectiv în aer, la figurat!

Jan_Colectiv

Jan Blomqvist [DE], Satori [NL], Yaroslav brothers [FR], Breky [ RO] și Daniel Draghici [RO] sunt cei care se vor juca cu mințile noastre și ne vor crea propriul univers auditiv pe 23 octombrie, la Colectiv

Open doors: 21:00
Bilete:

#Jan Blomqvist

Originar din Berlin, Jan Blomqvist este apreciat la nivel internațional pentru muzica sa, artistul devenind ușor de recunoscut pentru vocea cu accente melancolice, piesele pline de introspecție și beat-urile excitante, armonios construite. Acesta lucrează intens la primul său album, care este aproape finalizat, acordând o atenție sporită detaliilor.

Din punct de vedere sonic, Jan ramane fidel melodiilor dark, însă planuiește să-și extindă live act-urile și pentru marile scene ale lumii.

Cu peste 300 de gig-uri la activ în orașe precum Moscova, Paris, Istanbul, New York, Roma, Amsterdam sau Viena, Jan revine la București cu melodii și vibe-uri noi.

Îl puteți urmări pe conturile sale de Facebook, SoundCloud sau pe pagina sa de prezentare.

#Satori

Muzica pe care Satori o creează este exact ceea ce reprezintă numele său: iluminare și energie. Artistul își caută inspirația în muzica electronică din întreaga lume, acesta combinând amestecuri nesfârșite de trance seducător și tonuri halucinante.

Olandezul reușeste să satisfacă orice iubitor de muzică, provocând o călătorie spirituală prin infinita sa gradină a sunetelor. Satori este mai mult decât un simplu DJ, el este omul din spatele instrumentelor, creând melodii la pian, kora, kalimba și chitară, în combinație cu o formă profundă a muzicii electronice.

Îl găsiți pe Facebook sau pe SoundCloud.

#Yaroslav

Duo-ul Yaroslav ne-a făcut să dansăm atât de tare la petrecerea aniversară Colectiv încât i-am lansat o nouă invitație, într-un timp relativ scurt. Cei doi frați, Viktor și Anton, au creat un mix între muzica electronică, adăugând în melanj un dram de deep house și sunete bouncy. Au reușit totodată să combine intrumentele live cu DJ performance-ul, fiind influențați de artiști precum Jan Blomqvist, Rone, Paul Kalkbrenner, Popof, Pleasurekraft, T.E.E.D și Gold Panda.

Îl găsiți pe Facebook sau pe SoundCloud.

#Breky

Breky este membru activ al label-ului autohton MIAUDIO, susținător acerb a muzicii electronice la nivel local și internațional. Stilul lui Breky îmbină atent și echilibrat tech-house-ul si deep house-ul, printre artiștii apreciați de acesta numărându-se 2000andOne, Tim Green, Dubfire, Reboot, Paul Ritch, James Holden, Gregor Tresher, Richie Hawtin.

Conturi pe SoundCloud aici sau aici și Facebook aici sau aici.

Despre Daniel Drăghici puteți afla mai multe de pe pagina sa de Facobook.

_________________________________________________
Eveniment susținut de Ciuc PremiumAQUA CarpaticaStalinskaya Vodka
Promovat de Dance FM

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>