Pages Navigation Menu

Jamie Dornan, desemnat cel mai sexy bărbat

Jamie Dornan, desemnat cel mai sexy bărbat

jamie-dornan

Actorul nord-irlandez Jamie Dornan a fost desemnat cel mai sexy bărbat din lume, învingându-l pe Benedict Cumberbatch, în cadrul unui sondaj realizat de redactorii revistei britanice Glamour, potrivit contactmusic.com.

Jamie Dornan, în vârstă de 32 de ani, protagonistul thrillerului erotic “Cincizeci de umbre ale lui Grey/ Fifty Shades of Grey”, care va avea premiera la nivel mondial pe 13 februarie, s-a clasat pe primul loc în acest sondaj.

În clasament, Jamie Dornan este urmat de actorul Benedict Cumberbatch.

tumblr_nc428xAYN81rnwoh4o1_500

Pe locul al treilea s-a clasat Tom Hiddleston, interpretul personajului negativ Loki din pelicula “Thor: Întunericul/ Thor: The Dark World”.

loki

Jamie Dornan, născut pe 1 mai 1982 în Irlanda de Nord, Marea Britanie, este actor, muzician şi model. A interpretat rolul Axel von Fersen in filmul “Marie Antoinette” regizat de Sofia Coppola în 2006, iar apoi a apărut în mai multe seriale de televiziune, cum ar fi “Crimele din Belfast/ The Fall” şi “A fost odată ca niciodată/ Once Upon A Time”. Dornan este protagonistul ecranizării romanului erotic de succes “Cincizeci de umbre ale lui Grey/ Fifty Shades of Grey”, în care interpreteză rolul lui Christian Grey. Pelicula va avea premiera la nivel mondial, inclusiv în România, pe 13 februarie.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>