Pages Navigation Menu

Iubitorii de pisici, mai destepti decat cei de caini! Afla explicatia!

Iubitorii de pisici, mai destepti decat cei de caini! Afla explicatia!

      Iti poti da seama cat de inteligent este un om dupa animalul de companie.

10432359_803339746351429_1965211764_n

      Dintr-un studiu realizat de studentii de la Universitatea Caroll reiese ca stapanii de feline sunt mai destepti decat cei de caini. Cercetarea a aratat ca proprietarii animalelor tind sa aiba personalitati diferite – iubitorii de pisici sunt mai sensibil, introvertiti si deschisi la minte, pe cand stapanii cainilor sunt plini de energie.

      Psihologii explica rezultatele studiului spunand ca o persoana retrasa va petrece mai mult timp acasa, poate citind o carte; in plus, proprietarii pisicilor mai au un atuu: felinele nu sunt precum cainii, care trebuie să iasa in fiecare zi la plimbare; ele au reguli stricte, fapt neintalnit la  caini.

       La studiu au participat 600 de subiecti. Concluziile cercetarii s-au bazat si pe un test de cultura generala aplicat stapanilor, de unde a reiesit ca inteligenta celor care au pisici este superioara proprietarilor de caini.

Sursa: dailymail.com

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>