Pages Navigation Menu

Irina Margareta Nistor premiată la Halloween Charity Ball 2014

Irina Margareta Nistor premiată la Halloween Charity Ball 2014

Criticul de film Irina Margareta Nistor va primi premiul Friedrich Niemann – Lifetime Achievement Award – la ediţia din acest an a Halloween Charity Ball, ce se va desfăşura sâmbătă, la Palatul Parlamentului din Bucureşti, şi care va celebra “Magia Filmelor”, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Irina Margareta Nistor va fi premiată pentru întreaga sa activitate. Ea a tradus și dublat peste 3.000 de filme străine distribuite pe casete video, în anii 1980, vocea sa devenind un simbol al libertății în perioada comunistă.

Balul, care marchează și împlinirea a 10 ani de la înfiinţarea Asociației OvidiuRo, va fi prezentat de Amalia Enache și Dragoș Bucurenci.

Halloween Charity Ball va reuni, pe 25 octombrie, personalități din mediul de afaceri, politicieni, ambasadori, reprezentanți ai mass media și ai societății civile.

“Scopul nostru”, spune Leslie Hawke, “este să atragem atenția asupra activității OvidiuRo și să adunăm fonduri pentru cauza noastră: educația timpurie a copiilor săraci din Romania – singurul mod prin care aceștia au șansa de a merge si de a se integra perfect la școală și mai târziu în viață”. Fondurile strânse la Halloween Charity Ball vor susține în continuare 2.200 de copii săraci în programul Fiecare Copil in Gradiniță.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>