Pages Navigation Menu

Investitie de 6,5 milioane euro a Vodafone in Bucuresti

Investitie de 6,5 milioane euro a Vodafone in Bucuresti

Vodafone a investit 6,5 milioane de euro in deschiderea in Bucuresti a unui nou centru de servicii IT si relatii cu clientii pentru cinci piete europene.

Centrul-Regional-de-Operatiuni-de-Retea-Danubius_6

In luna mai, Vodafone a deschis in Bucuresti un nou centru global de servicii IT si relatii cu clientii pentru operatiunile din Marea Britanie, Germania, Italia, Spania si Irlanda. Investitia a fost facuta pentru dotarea, tehnologizarea si pregatirea noilor angajati. Centrul are acum peste 100 de angajati. Pana la sfarsitul anului, numarul angajatilor va depasi 750, iar in urmatorii 3 ani se va ajunge peste 2.000. Prezent la eveniment, premierul Victor Ponta a multumit pentru continuarea investitiilor in Romania si a dezvaluit faptul ca operatorul a aplicat pentru o schema de ajutor de stat intr-un nou proiect care va aduce noi locuri de munca.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>