Pages Navigation Menu

Invader, False Reality si Damage Case in deschiderea turneului Solace Of Requiem din acest weekend!

Invader, False Reality si Damage Case in deschiderea turneului Solace Of Requiem din acest weekend!

Solace Of Requiem (death metal, SUA) ajunge in Romania la sfarsitul acestei saptamani, sustinand in exclusivitate 3 concerte de promovare a celui de-al patrulea album, “Casting Ruin”.

turneu Invader

Cele trei concerte din Romania vor avea loc:

- sambata 15 noiembrie, Club La Pirati (Bucuresti):

www.facebook.com/events/697531926983786

- duminica 16 noiembrie, Club Bohemian Flow (Sibiu):

www.facebook.com/events/845261245507363

- luni 17 noiembrie, Club Subsol (Brasov):

www.facebook.com/events/509494412487384

In deschiderea celor trei cantari au fost alese cu atentie trei formatii romanesti!

Invader sunt singurii care ii vor insoti in toate cele trei concerte. Mergand pe linia unui thrash death metal bine balansat, gasca din Lupeni se afla in fata examenului maturitatii scenice, la numai un an dupa ce au luat fiinta! Cu un set de piese foarte proaspete, Invader ajunge in premiera in trei dintre cele mai importante orase de pe harta metalului autohton!

Tot cu mare atentie au fost alese si Damage Case (speed thrash metal, trupa ce va deschide concertul din Bucuresti), respectiv False Reality (death metal, in deschiderea concertului din Brasov), ambele fiind trupe de referinta pentru orasele in care activeaza!

Important! Pentru concertul din Bucuresti numarul de locuri este limitat la 45 de persoane – pentru rezervari: 0722.814.991.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>