Pages Navigation Menu

Interpreta de muzica de avangarda, va concerta in Bucuresti si Timisoara

Interpreta de muzica de avangarda, va concerta in Bucuresti si Timisoara

koncerty

Iva Bittova, violonista si solista ceha, va concerta in Romania la inceputul lunii octombrie. Aceasta va concerta in Bucuresti si Timisoara in cadrul Festivalului Soundczech. Festivalul Soundczech este un festival de formatii electro-pop,rock, jazz din Cehia. Intregul festival va dura aproximativ 3 saptamani.

Cele doua concerte al Ivei Bittova sunt: pe 2 octombrie, de la ora 19:00, la Teatrul Odeon din Bucuresti, si pe 3 octombrie, de la ora 19:00, la Timisoara, la Sinagoga din Cetate.

Rene Kubasek, directorul Centrului Ceh din Bucuresti declara referitor la Iva Bittova ca: ”Nu exista nimeni pe scena muzicala ceha la acelasi nivel.”

Cantareata a concertat pe marile scene ale lumii, inclusiv la Carnegie Hall.

Biletele pentru concertul Ivei Bittova costa 12,72 lei si 26,50 lei.

Festivalul Soundczech, ajuns la editia a II-a, va organiza la Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara si Targoviste, in perioada 23 septembrie-12 octombrie, “un mix al celor mai interesante proiecte muzicale contemporane din Republica Ceha.”

http://www.youtube.com/watch?list=PL-00FGPWpcuTrwWuQqkJJEgxzg7oA2BoV&v=YOJ4GbNvGXM

Sursa: hotnews

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>