Pages Navigation Menu

INTEL: Noi lansari pe piata IT

INTEL: Noi lansari pe piata IT

Companii precum Samsung sau Apple nu folosesc cipuri Intel pentru telefoane mobile sau tablete, astfel ca speranta Intel sta in noul sistem de operare de la Microsoft, Windows 10, care ar putea conduce la o crestere a vanzarilor calculatoarelor.

Intel

Vicepresedintele Intel, Kirk Skaugen, a afirmat ca mai mult de un miliard de PC-uri au peste 3 ani vechime. El spera ca lansarea Windows 10 ii va convinge pe oameni sa isi schimbe vechile calculatoare. Noua gama de procesoare cuprinde peste 50 de variante, dedicate atat computerelor, cat si tabletelor si smartphone-urilor. Ramane de vazut, insa, daca producatorii vor decide sa le integreze in gadget-urile lor. Pana acum, doar Microsoft si alte companii mai mici s-au aliat cu Intel pe aceasta piata.

Intel sustine ca noile procesoare consuma mai putin, astfel ca bateria dispozitivelor va tine mai mult. De asemenea, design-ul poate duce la crearea unor laptopuri ultra-subtiri. In plus, tehnologia permite vizionarea fara probleme a clipurilor cu rezolutie foarte mare (4K), cu toate ca inca nu exista prea mult continut de acest fel.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>