Pages Navigation Menu

Inspiratie, feminitate, culoare si… evadare

Inspiratie, feminitate, culoare si… evadare

In toamna aceasta, OPI aduce cea mai CHIC evadare urbana intitulata San Francisco. Si asta pentru ca noua colectie de lacuri imbina atat de perfect culorile cu natura. Spun evadare deoarece una din sursele de inspiratie pentru aceasta colectie o reprezinta faimoasa inchisoare Alcatraz (chic, nu?)

opi

Ceea ce face cu adevarat unica aceasta colectie este armonia culorii cu sursa inspiratiei. Nuantele de albastru deschis reprezinta seninul cerului, albastrul electric ne conduce catre adancul oceanului, griul parca sunt zidurile inchisorii, iar superbele palete stravezii, asemeni aripilor de libelula, ne duc cu gandul la zbor si evadare. Poate nu evadare din inspaimantatoarea inchisoare, dar da, evadare din agitatia orasului, a problemelor zilnice. De cate ori nu ne-am surprins pe noi insine, admirandu-ne manichiura si lasandu-ne sa plutim pe aripile misterioase ale viselor.

Colectia se adreseaza noii femei enigmatice care isi imbraca frumos grijile si preocuparile cotidiene dar este in acelasi timp puternica, independenta, frumoasa, glamour, incantatoare, eleganta, sofisticata.

Va invit cu drag sa pasiti in aceasta lume incredibil de inspirata si colorata, transformata genial de  Suzi Weiss Fischmann.

 11530351-alcatraz-jail-in-san-francisco-bay

 

 

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>