Pages Navigation Menu

Inscrie-te pana pe 23 februarie la Wings for Life World Run si pimesti numarul personalizat cu numele tau!

Inscrie-te pana pe 23 februarie la Wings for Life World Run si pimesti numarul personalizat cu numele tau!

130720_W4L-Worldrun_Startnummern-230x210_RO_030214

Ce poate fi mai minunat decat sa fii incurajat de catre spectatori strigandu-ti numele si sustinandu-te sa ramai in fata masinii de finis? Probabil ca este mult mai placut sa auzi asta in loc de doar “Hai!” sau “Alearga 2385!”.

Ei bine, poti beneficia de asta doar daca te inscrii la Wings for Life World Run pana pe 23 Februarie. Astfel, prenumele tau va aparea alaturi de numarul de concurs si steagul tarii tale. Dupa data de 23 Februarie, pana pe 20 Aprilie, cand este data limita de inscriere, vei primi doar un numar de concurs, insa si asa te vei regasi printre milioanele de concurenti care vor alerga pentru cei care nu pot pe 4 Mai, in 37 de locatii din 35 de tari.

Taxa de inscriere pana pe data de 20 Aprilie este de 124 RON (100 RON + TVA). Dupa aceasta data nu va veti mai putea inscrie.

100% din incasarile generate de Wings for Life World Run, inclusiv taxa de inscriere, vor fi donate de Red Bull Group catre Wings for Life pentru cercetarea leziunilor maduvei coloanei vertebrale.

Ora de start Romania: 13.00

Linia de start: Bucuresti, intrarea pe DN3

Informatii utile despre cursa din Romania:
Cursa din Bucuresti va avea loc pe drumul national DN3 si DN3A (Bucuresti-Fetesti), pe o distanta de aproximativ 135 km. Traseul este unul foarte bun din punct de vedere tehnic, pentru ca terenul este plat, fara diferente mari de nivel.

Pentru informatii complete despre cursa din Romania viziteaza www.wingsforlifeworldrun.com/ro/locatii/bucuresti

Mihaela Radulescu, Dani Otil, Andrei Rosu si Toma Coconea deja au vazut numerele lor personalizate

Ambasadorii Wings for Life World Run in Romania, Mihaela Radulescu, Dani Otil, Andrei Rosu si Toma Coconea au vazut deja in premiera, cum va arata numarul lor personalizat intr-o simulare. Alatura-te Wings for Life World Run Romania si te vei afla alaturi de ei, dar si alaturi de alte milioane de alergatori din intreaga lume, pe 4 Mai, la Bucuresti. 

Sursa: Red Bull

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>