Pages Navigation Menu

Înregistrat în România #4, turneu la Vama Veche

Înregistrat în România #4, turneu la Vama Veche

Dacă este 1 Mai, atunci e Vama Veche! ! Înregistrat în România a pregătit trei zile de sărbătoare alături de cele mai răsunătoare nume ale muzicii alternative.

inregistrat in romania

Vremea zvonurilor a luat sfârșit! Înregistrat în România se întoarce de 1 Mai la Goblin Vama Veche, unde pune pe picioare un week-end de distracție.

Aflat la cea de a patra ediție, organizatorii manifestului de susținere și de promovare a muzicii românești de calitate și-au propus un „turneu” de trei zile la una dintre cele mai îndrăgite stațiuni de la malul Mării Negre, Vama Veche.

„Înregistrat În România este un manifest de susținere și promovare a muzicii românești de calitate și, implicit, a artiștilor români. La ediția a patra, ne-am propus un turneu de trei zile, cu nume din toate sferele muzicii alternative. CTC, Chimie, Subcarpați, Keri și Serafim, Șuie Paparude și Vița de vie vin cu noi de 1 mai la Goblin Vama Veche.”, se arată într-un comunicat de presă.

Program:

JOI, 30 APRILIE:
CTC (Vlad Dobrescu, Deliric și DOC)
Chimie Oficial


_________________________

VINERI, 1 MAI:
Subcarpati
Keri și Serafim

_________________________

SÂMBĂTĂ, 2 MAI:
Suie Paparude
Vita de Vie

Accesul la ce-a de-a patra ediție Înregistrat în România se va face astfel:

Joi, 30 aprilie – 10 lei (1 shot inclus);

Vineri, 1 MAI 15 lei (1 shot inclus);

Sâmbătă, 2 mai – 15 lei (1 shot inclus).

Ne vedem la Goblin Vama Veche!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>