Pages Navigation Menu

INDILA concerteaza la Bucuresti

INDILA  concerteaza  la Bucuresti

Indila-poster

INDILA, cantareata de origine franceza care cucerit toate top-urile cu hit-ul ”DERNIERE DANSE”, concerteaza in premiera pentru publicul din Romania, pe 7 decembrie, incepand cu orele 19:00. Concertul Indilei de la Bucuresti este fara nici o indoiala, cel mai important eveniment concertistic al sfarsitului de an.

Incepand de astazi, 22 septembrie 2014, biletele au fost puse in vanzare si pot fi achizitionate din reteaua Eventim sau prin Vreau Bilet de la punctele de vanzare din Unirea Shopping Center etj.2, Libraria Eminescu, de la Sala Palatului sau online prin www.vreaubilet.ro.

VIDEO INDILA – ”Derniere Danse”: https://www.youtube.com/watch?v=K5KAc5CoCuk

Despre INDILA,  noua revelatie a muzicii  internationale, se spune ca are o voce divina, care iti ramane in minte, se lipeste de suflet si cu siguranta ne-a fascinat pe toti. Artista, provine din Franta, este considerata un fenomen muzical, iar in ROMANIA a castigat admiratia unui numar impresionant de fani, oameni care nu se mai satura sa ii asculte compozitiile muzicale cu inflexiuni vocale inconfundabile.

Dupa ce a colaborat cu rapperi cunoscuti din Franta, ca Soprano, Rohff sau Youssoupha, Indila a revenit pe piata cu primul sau single, “Derniere Danse”. Ascendenta fulminanta a frumoasei brunete s-a simtit intr-un timp record de la lansarea single-ului “Derniere Danse”. Primul ei album, “Mini World” lansat in luna februarie 2014  a obtinut deja un disc de platină.  Piesa a luat cu asalt toate top-urile si playlist-urile radiourilor, clipul de pe contul oficial de  You Tube al artistei a depasit  122 de milioane de vizualizari, iar cea mai recenta piesa  ”S.O.S” se bucura de acelasi succes uluitor.

VIDEO INDILA – S.O.S: https://www.youtube.com/watch?v=m65jhGwtWrg

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>