Pages Navigation Menu

Închisoare pentru un dans erotic

Închisoare pentru un dans erotic

Câteva tinere din Rusia au înregistrat un videoclip cu tentă erotică în fața unui monument istoric, fapt inadmisibil în această țară.

Inchisoare Rusia

Trei dansatoare din Rusia au fost condamnate la închisoare, pentru că au dansat în fața unui monument istoric dedicat celor care care au luptat în cel de-al Doilea Război Mondial.

Tinerele, în număr de 16, au filmat videoclipul în oraşul Novorosiisc, de la Marea Neagră. Materialul reprezenta o temă pe care fetele trebuiau să o prezinte la cursul de dans organiza de o școală din oraș.

Judecătorii au considerat că coregrafia aleasă instigă la ură și huliganism, deoarece dansul este prea „erotic” şi reprezentă un afront la memoria celor care au luptat pe front. Astfel, trei dintre cele 16 dansatoare au fost pedepsite după cum urmează:  o tânără în vârstă de 18 ani a primit 15 zile de detenţie iar alte două, de 24, şi respectiv 26 de ani, vor sta 10 zile după gratii.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>