Pages Navigation Menu

Incepe Campionatul Mondial de Fotbal!

Incepe Campionatul Mondial de Fotbal!

3,3 milioane de spectatori vor vedea din tribune cele 64 de meciuri ale campionatului Mondial de fotbal din Brazilia 2014. Meciul de deschidere va fi intre Brazilia si Croatia, incepand cu ora 23.00 pe TVR1.

nq2b

Editia braziliana a campionatului mondial este una ravasita de confruntari si contestatii. Populatia protesteaza in strada de luni bune, de multe ori intr-un mod violent, impotriva fondurilor cheltuite pentru organizarea acestui eveniment. Oficial banii au fost cheltuiti pentru aeroporturi, autostrazi, hoteluri si stadioane dar anchetele locale si faptul ca multe dintre lucrari nu sunt terminate sau nu sunt de calitate, inregistrandu-se numeroase accidente, ridica semne serioase de intrebare.

Totusi, spectacolului fotbalului brazilian va fi urmarit cu interes de publicul din intreaga lume. In Romania, 7 din 10 romani chestionati au spus ca se vor uita la cel putin un meci.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>