Pages Navigation Menu

Incendiu in centrul vechi al capitalei

Incendiu in centrul vechi al capitalei

Un puternic incendiu a izbucnit intr-o casa din Centrul Vechi al capitalei, luni, in jurul pranzului. Pompierii incearca in aceste momente sa stinga flacarile.

Purtatorul de cuvant al Inpectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti, Daniel Vasile, a declarat, la Antena 3, ca persoanele aflate in imobil au fost evacuate si pana acum nu s-au inregistrat victime. Reprezentantul ISU Bucuresti a precizat ca imobilul se afla pe strada Baniei, in apropiere de Spitalul Coltea.

centrul-vechi-1

“Se lucreaza pentru lichidarea incendiului din interior, din exterior sunt posibilitati reduse de a actiona”, a declarat Daniel Vasile, care a vorbit in repetate randuri despre modul dificil de interventie a pompierilor in Centrul Vechi, din cauza strazilor inguste si a teraselor.

Daniel Vasile a declarat ca exista riscul ca flacarile sa se extinda la nivelul acoperisului si la alte cladiri, care sunt lipite de imobilul in flacari.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>