Pages Navigation Menu

Inca o trupa din Romania in deschiderea concertului Led Apple: CMZ

Inca o trupa din Romania in deschiderea concertului Led Apple: CMZ

Led apple 600X800

Pe 15 februarie baietii din trupa LED Apple, adevarati idoli ai scenei K Pop, vor concerta la Turbohalle, in cadrul celui mai asteptat eveniment al inceputului de an.

Alaturi de DSK, inca o trupa de street dance din Romania va completa programul serii cu un atractiv spectacol coregrafic: CMZ. Grupul inseamna concretizarea pasiunii a sase adolescente pentru K Pop si dans.

Concertul LED Apple este cu siguranta evenimentul cel mai „fierbinte” al inceputului de an: biletele din categoria VIP si biletele Golden Circle pentru concertul LED Apple din 15 februarie s-au epuizat, cu mai bine de doua luni inaintea datei concertului.

In prezent mai sunt in vanzare bilete pentru acces general, la pretul de 50 lei si bilete LED Café, destinate insotitorilor spectatorilor minori, care costa 20 de lei si permit accesul intr-o zona de tip coffe-lounge. Biletele Led  Café nu permit accesul in perimetrul in care se va tine concertul.

Publicul nu este singurul nerabdator sa ia parte la acest concert. Si baietii din formatie abia asteapta intalnirea cu fanii din Romania:

http://www.youtube.com/watch?v=Efa8xg04pm4

Trupa fenomen a scenei K Pop ajunge la Bucuresti pe 15 februarie si va concerta la Turbohalle. Evenimentul este o premiera, nu doar pentru tara noastra ci pentru intreaga Europa de est. De altfel, pentru showul ce imbina intr-o maniera exploziva muzica si coregrafia, s-au cumparat deja bilete din peste 20 de tari. Printre acestea se numara atat teritorii indepartate, cum ar fi China, precum si tari mai apropiate, precum  Ungaria, Austria, Bulgaria, Croatia, Serbia, Slovenia si Slovacia, in care s-au pus in vanzare bilete prin intermediul reprezentantelor locale Eventim.

Pentru concertul de la Turbohalle biletele se gasesc in magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center (parter), magazinele Flanco, Librariile Adevarul si Eminescu, la Palatul National al Copiilor, in oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, in magazinele Germanos, Orange, Vodafone si Diverta, si online pe www.biletoo.rowww.blt.rowww.bilet.rowww.bilete.ro, www.myticket.ro, www.iabilet.ro si www.eventim.ro

Spectacolul incepe la ora 19.00

Concertul LED Apple inseamna primul pas catre o punte culturala romano-coreeana pe segmentul muzica-divertisment si reprezinta o colaborare cu Asociatia Culturala Romano – Coreeana Han Kibun (ACRC).

Evenimentul este organizat de Kompas Events: www.kompasevents.ro. Pentru informatii suplimentare si rezervari bilete puteti trimite mesaje pe adresa:  events@kompasevents.ro, iar update-uri constante gasiti pe pagina de facebook a organizatorului.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>