Pages Navigation Menu

Încă o pierdere pentru TVR: Dragoș Pătraru pleacă la un post concurent

Încă o pierdere pentru TVR: Dragoș Pătraru pleacă la un  post concurent

Jurnalistul Dragoș Pătraru a anunțat că renunță la contractul pe care îl are în prezent cu postul public de televiziune.

Dragoș Pătraru

Dragoș Pătraru

Prima emisiune „Starea Naţiei” cu Dragoş Pătraru a fost difuzată de TVR pe 1 septembrie 2014, iar la aproape doi de existență, realizatorul acesteia anunță că ultima apariție pe postul public va avea loc marți seară și va fi un program special.

“Pot spune că marţi va fi ultima ediţie Starea Naţiei la TVR. Un anunţ legat de destinaţia emisiunii va fi făcut miercuri, după ultima noastră emisiune la postul public. Cert e că marţi va fi ultima emisiune, un program special despre cei doi ani la TVR, în care vom explica şi de ce plecăm.

Va fi o emisiune deschisă şi telespectatorilor: îi invităm să ne trimită testimoniale video despre ce a însemnat pentru ei Starea Naţiei, iar pe cele mai reuşit le vom difuza pe post”, a declarat Dragoş Pătraru pentru paginademedia.ro.

Potrivit aceleiași surse, Dragoș Pătraru a semnat cu Digi 24, urmând să realizeze „Starea Nației” la postul de știri al companiei RCS.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>