Pages Navigation Menu

In vizita la doctor … House

In vizita la doctor … House

       Orasul este deja plin de afisele care anunta unul dintre cele mai asteptate evenimente ale verii: concertul lui Hugh Laurie in Romania. Evenimentul are loc de la Sala Palatului din Bucuresti, pe data de 12 iulie la ora 20:00.

afis-Hugh-Laurie-concert-bucuresti-sala-palatului-12-iulie-2014

     Concertul face parte din turneul european de promovare al ultimului sau album. In seara cea mare, Hugh Laurie va fi insotit pe scena de o trupa de instrumentisti: The Cooper Bottom Band.

      Indragitul actor din serialul “House” este si un talentat muzician si vine sa demonstreze asta fanilor din Romania intr-un concert extraordinar. Britanicul si-a expus talentul muzical si pe platourile de filmare: el canta la diferite instrumente musicale in filmele in care joaca.

     Blues-ul si jazz-ul de care e indragostit Hugh Laurie si pe care le compune si le interpreteaza cu dragoste la randul lui se gasesc pe cele doua albume ale artistului: “Let Them Talk” – lansat in 2011 si continand 18 piese – si “Didn’t it rain” – lansat in 2013 si continand 14 piese. Piesele nu sunt numai compozitii originale, ci si cover-uri ale unor cunoscute piese folk, country, blues.

      Interpretarea lui Hugh Laurie nu ar trebui ratata: un spectacol deosebit, marcat de sarmul si eleganta actorului. Spectacolul promite mult si este o sansa de neratat pentru a simti live alaturi de talentatul britanic si de a impartasi aceleasi emotii prin intermediul muzicii sale.

     Ca un reminder sau un ultimatum, preturile la care biletele pot fi achizitionate sunt urmatoarele (desi categoria VIP a fost “atacata” de fanii infocati inca din primavara, cand evenimentul a fost anuntat):

  •             VIP – 310 lei
  •             Categoria I – 260 lei
  •             Categoria II – 200 lei
  •             Caregoria III – 170 lei
  •             Categoria IV – 125 lei

Sursa foto: www.infomusic.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>