Pages Navigation Menu

In 5 minute iti dai seama daca este sufletul tau pereche

In 5 minute iti dai seama daca este sufletul tau pereche

goodwp.com-15903

Unii isi cauta partenerul ideal o viata intreaga, in timp ce altii, mai norocosi il gasesc de tineri. Un nou studiu a ajuns la o concluzie uimitoare: oamenii au nevoie de doar 5 minute pentru a-si da seama daca cel sau cea din fata lor este sufletul lor pereche.

Cercetarea, condusa de Dac McFarland, s-a bazat pe analiza a peste 1000 de sesiuni de speed dating si s-a urmarit evidentierea rolului comunicarii in cadrul acestora. Intalnirile scurte presupun reunirea a cat mai multor persoane singure si discutii de 5 minute cu fiecare partener posibil, in urma carora fiecare poate alege cu cine sa continue legatura.
Studiul a mai relevant faptul ca modul in care o persoana poarta o discutie este la fel de important ca infatisarea sa. ‘’Cu totii intalnim pe cineva care arata minunat, dar atunci cand incepe sa vorbeasca, realizam ca este altfel decat ni-l imaginam’’ afirma McFarland.
Femeile sunt mai selective, avand deci sanse mai mici sa-si gaseasca un partener. Atat femeile cat si barbatii au incercat in aceeasi masura sa schimbe subiectul conversatiei, atunci cand discutia nu era pe placul lor, mai dezvaluie cercetarea.

speed_dating

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>