Pages Navigation Menu

Imprimanta de mancare

Imprimanta de mancare

imprimanta-3d-pentru-mancare-disponibila-din-2014_1

Specialistii NASA au creat prototipul unei imprimante 3D care produce pizza. Ea ar putea fi o solutie pentru viitoarele misiuni ale agentiei spatiale americane.
Compania spaniola Natural Machines a prezentat Foodini, prima imprimanta care poate produce mancare. Aparatul se umple cu orice fel de mixtura (aluat, de exemplu), fiecare astfel de mixtura putand fi “imprimata” una peste alta, in straturi.

food-printer-4
Lynette Kucsma, cofondatorul firmei din Barcelona, spera ca de la inceputul anului viitor, cand este pregatita lansarea imprimantei, sa existe o cerere destul de mare atat din partea restaurantelor, cat si din partea celor care gatesc, din pasiune, acasa.
Chiar daca destul de scumpa chiar si pentru piata din Marea Britanie, 835 de lire sterline, Foodini poate fi o solutie pentru cei care se grabesc, singurul timp “cheltuit” dupa “printarea” pizzei (de exemplu) fiind cel in care produsul se coace la cuptor. Singurul impediment al dispozitivului este ca ingredientele nu pot fi combinate, “imprimanta” trebuind spalata dupa care fiecare mixtura.

imprimanta-3d-pentru-mancare-disponibila-din-2014_2 imprimanta-3d-pentru-mancare-disponibila-din-2014_size1
Sursa: http://www.yoda.ro/

http://www.ziare.com/

Sursa foto: http://www.yoda.ro/

http://inhabitat.com/

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>