Pages Navigation Menu

Imaginea zilei

Imaginea zilei

Gafele din politica românească sunt pe departe subiecte de amuzament pentru presa internațională. Doi oficiali europeni fac subiectul fotografiei zilei de 14 aprilie.

Sursă: https://twitter.com/RFERL

Sursă: https://twitter.com/RFERL

Gurbanguly Berdimuhamedov şi Alexander Lukashenko s-au întâlnit la Minsk pentru a încheia un acord comercial, prilej cu care au vrut să fie fotografiaţi în timp ce udă un copac, doar că vremea le-a dat planurile peste cap, după cum reiese dintr-o poză pe Twitter.

În timpul întâlnirii oficiale dintre şeful de stat din Turkmenistan şi cel din Belarus, Alexander Lukashenko a subliniat importanţa sosirii omologului său la Minsk, arâtând că o cooperare între cele două ţări, pe fondul situaţiei mondiale, este vitală, informează site-ul oficial al preşedinţiei din Belarus, citat de Mediafax.

Cu scopul întăririi declaraţiilor celor doi, în cadrul vizitei oficiale a preşedintelui Turkmenistanului la Minsk a existat şi un moment în care cei doi şefi de stat au udat un copac, doar că afară ploua. Astfel, din poza surprinsă de un fotograf se vede cum cei doi oficiali sunt ţinuţi sub umbrele, în timp ce udă un brad cu câte o stropitoare.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>