Pages Navigation Menu

IEAS la Palatul Parlamentului

IEAS la Palatul Parlamentului

thumbs ieas

International Electric and Automation Show (IEAS) va avea loc intre 10-13 septembrie la Palatul Parlamentului, Bucuresti in salile Unirii, I.C.Bratianu si Take Ionescu.

Evenimentul IEAS este la editia a IX-a si este un eveniment dedicat echipamentelor electrice, automatizarilor industriale si sistemelor energetice. Editia de anul acesta vrea sa vina si vrea sa creeze un mediu cat mai bun pentru schimbul de informatii din industrie si un mediu propice pentru afaceri. Evenimentul se adreseaza reprezentantilor din industriile energetice, de echipamente electrice si  automatizari, industria electrotehnica si electrica, IT and C, productia si distributia de energie electrica, auto, industria nucleara, navala, petroliera, feroviara, aeronautica, alimentara s.a si alte industrii tangentiale.

Anul acesta si cei mici pot participa la eveniment. Ei vor putea participa la workshopuri, ateliere de electronica si vor invata cum sa faca o casa de la temelie. Sub sloganul ,,Copii azi…..ingineri maine”  Centrul Educational Fluentis si  Scoala IEAS  dau ocazia copiilor sa descopere echipamentele electrice, sa invete despre electricitate,,, atelier de electronica aplicata pentru copii”. In atelier copiii vor descoperi principiile de baza ale electronicii prin experimente practice construind si asambland circuite. Ei vor folosi cabluri, ziare, baterii, orez si reviste. Se va imbina partea teoretica cu partea practica si se vor face incursiuni in istorie.

La eveniment vor fi prezente companii precum: Lapp Cable, Wago Romania, Phoenix Contact, Eaton Electric, Schneider Electric s.a.

Intrarea este libera. Programul este de la 10:00 la 18:00.

Sursa: vinsieu.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>