Pages Navigation Menu

Hoteluri social media

Hoteluri social media

twitterhotelmallorca-1

Cu o popularitate in plina ascensiune, era de asteptat ca platforma de socializare Instagram sa ne surprinda cu ceva nou. Un hotel “de inspiratie” Instagram.
Hotelul 1888 din Sydney are o tematica inspirata de pozele utilizatorilor platformei. Holul hotelului are peretii decorati cu fotografii de pe Instagram iar clientii isi fac poze in momentul cazarii in hotel.
Hotelul are 5 etaje si 90 de camere, peretii camerelor fiind tapetati chiar cu poze facute de clienti. Pretul unei camere incepe de la 140 $ dar clientii pot castiga o noapte in plus prin concursurile organizate de hotel. Oaspetii care fac cea buna poza a hotelului primesc inca o noapte la sejur, la fel si clientii care au peste 10,000 de followeri pe propriul cont de Instagram.

twitterhotelmallorca-4 twitterhotelmallorca-5 1888-Hotel-3
Acest hotel nu este singurul inspirat din social media. Sol Wave House in Mallorca, Spania a fost deschis in urma cu un an si nu duce lipsa de clienti. Ce difera la acest hotel este tema. De data aceasta este Twitter. Pentru ca multi oameni isi petrec o mare parte din timp, chiar in vacanta, postand mesaje pe Twitter, acest hotel le faciliteaza hobby-ul. Clientii comanda bauturi sau mancare printr-un mesaj sau tweet pe contul de utilizator al hotelului. Aceasta si alte activitati cu tema Twitter fac parte din programul hotelului.
Nu stim daca acesta este noul val in materie de hoteluri sau ce inseamna asta pentru turismul mondial sau daca vor aparea si in Romania, dar daca aflam ceva va anuntam.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>