Pages Navigation Menu

Hotelul cu camere din bule de plastic

Hotelul cu camere din bule de plastic

Hotelul cu camere din bule de plastic 1

Un hotel din Franta a avut o idee mai mult decat inedita pentru a atrage turisti, mergand pe ideea unui decor autentic dar si pe senzatia de dormit sub cerul liber. 

            Incaperile pe care turistii le pot inchiria la acest hotel sunt de fapt niste bule de plastic transparent, prin care acestia sunt protejati de insecte, animale salbatice, dar si de alte fenomene naturale.

Designerul de proiect, Pierre Stephane Dumas, a gandit aceste camere sub forma de bule, nu doar pentru incantarea clientilor, ci si pentru ca acestea sa deranjeze cat mai putin natura. 

          Hotel Attrap’Reves e amplasat atat in Allauch, cat si in Puget Ville, urmand ca un altul sa fie deschis in Bouilladisse. Camerele sunt amplasate nu departe de un orasel si de o cladire principala, unde se poate manca, privi prin telescop stelele, noaptea, sta in jacuzzi afara, si nu numai.

Hotelul cu camere din bule de plastic

Fiecare camera este amplasata pe un postament dur, astfel ca se poate sta afara si dupa ce a plouat, fara a avea grija noroiului. Bulele pot fi perfect transparente sau avand o parte opaca, in functie de cata intimitate isi doresc turistii. Greu de crezut, insa fiecare bula are electricitate si o zona in care exista chiuveta si dus, deci si apa curenta, iar aerul din interiorul bulei cu diametrul de 4 metri si o inaltime de 3 este in permanenta recirculat.

Hotelul cu camere din bule de plastic 3 Hotelul cu camere din bule de plastic 2

In interiorul bulei se afla un pat imens, noptiere si o masuta cu scaune, precum si lampi de citit. Fiecare camera are personalitatea ei, astfel ca clientii pot alege in functie de ceea ce isi doresc.

Pretul incepe de la 109 euro si poate ajunge pana la 499 de euro pe noapte, in functie de locul in care este amplasata bula sau de anotimp.

 

Sursa: ziare.com

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>