Pages Navigation Menu

Horoscop – 12 iulie

Horoscop – 12 iulie

Berbec

Incercati sa evitati intarzierile de orice fel de la locul de munca. Acest lucru poate duce la reprosuri din partea colegilor. Nevozitatea nu o sa va rezolve problemele.

Sursa nemultumirii noastre sunt problemele mici. Oamenii nu se-mpiedica de munti, ci de pietre. (Proverb chinezesc)

zodia-Berbec

Taur

Aveti o disputa cu unul dintre partenerii de afaceri din pricina viziunilor diferite. Prin calm si intelegere, situatia nu va degenera.

Nu vedem lucrurile cum sunt ele, vedem in functie de cum suntem noi. (Anais Nin)

zodia_taur

Gemeni

In ultima vreme va pierdeti foarte usor calmul. Acest lucru poate duce la conflicte pe care o sa le regretati ulterior. Priviti si partea plina a paharului!

Pentru a realiza lucruri mari trebuie sa si visam, nu numai sa facem; trebuie sa si credem, nu numai sa planuim. (Anatole France)

gemeni

Rac

Rezultatele bune pe plan profesional vor fi recompensate din punct de vedere financiar. Incercati sa va stapaniti impulsivitatea.

Puterea celui cu adevarat puternic astfel se manifesta: sa stii ca poti distruge pe cineva, sa n-o faci si acela sa nu stie. (Marin Preda)

rac

Leu

Oboseala si starea tensionata in care va aflati pot sa duca la probleme de sanatate. Cantariti foarte bine toate posibilitatile inainte sa luati o decizie importanta.

Omul incepe sa traiasca atunci cand poate trai in afara eu-lui propriu. (Albert Einstein)

Leu

Fecioara

Oboseala va pune la incercare abilitatile de concentrare la locul de munca. Cel mai bine e sa va relaxati, din cand in cand, plimbandu-va in natura, vizionand un film.

Poti avea libertatea, dar costul este sa accepti responsabilitatea in totalitate. (Osho)

pesti

Balanta

Exista posibilitatea sa provocati discutii aprinse daca nu va controlati reactiile. Incercati sa tratati oamenii din jur cu mai multa intelegere.

Viata este o tragedie atunci cand e privita in prim-plan si o comedie cand o privesti in plan larg. (Charlie Chaplin)

Balanta

 

Scorpion

Stresul din ultima vreme va influenta modul dumneavoastra de a interactiona cu persoanele mai tinere. Incercati sa nu spuneti cuvinte pe care o sa le regretati.

Cei batrani cred orice, cei de varsta mijlocie suspecteaza orice, cei tineri stiu orice. (Oscar Wilde)

Scorpion

Sagetator

Optimismul care va caracterizeaza va face sa treceti cu bine de perioada negativa pe plan financiar. Totusi, nu ar strica sa fiti mai prudenti cand vine vorba de cheltuieli.

Cine crede-n zbor e stapan peste zare. (Lucian Blaga)

Sagetator

Capricorn

Incercati sa nu contraziceti pe toata lumea pentru ca s-ar putea sa nu aveti intotdeauna dreptate. Petreceti mai mult timp in familie si o sa vedeti cum toate problemele devin mai usor de abordat.

Familia nu este un lucru important, este totul. (Michael J. Fox )

Varsator

Intuitia va ghideaza corect in ultima vreme. Totusi, putina odihna v-ar ajuta sa treceti mai repede peste obstacole.

Singurul lucru cu adevarat valoros este intuitia. (Albert Einstein)

Varsator

Pesti

Schimbarile de program va indispun total. Incercati sa rezolvati situatiile care va framanta de mai mult timp pentru ca orice amanare le poate agrava.

Dovedim prin logica, dar prin intuitie descoperim. (Henry Poincare)

pesti1

Sursa: eastrolog.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>