Pages Navigation Menu

Horoscop – 11 iulie

Horoscop – 11 iulie

Berbec

In perioada care urmeaza trebuie sa va controlati reactiile impulsive, mai ales daca este vorba de partenerul de viata. Incercati sa vedeti macar un lucru pozitiv din cele care se petrec in jurul dumneavoastra.

Daca vrei sa ajungi repede, mergi singur. Daca vrei sa ajungi departe, mergeti impreuna. (Proverb African)

Taur

Dificultatile financiare s-ar putea sa va faca sa reganditi o calatorie planificata de multa vreme. Pe plan familial, insa, lucrurile merg cum nu se poate mai bine.

Cauta mereu cai pentru a transforma problemele in oportunitati. (Lao Tse )

Gemeni

In afaceri aveti o perioada plina de succese, iar investitiile pe termen lung sunt favorizate. Primiti multa atentie de la prietenii apropiati.

Cunoasterea a ceea ce este posibil este inceputul fericirii. (George Santayana)

Gemeni

Rac

Colegii de la locul de munca va apreciaza activitatea si initiativele. Cel mai bine este sa nu va implicati in mai multe proiecte daca vreti sa le duceti pe toate la bun sfarsit.

Singurul loc in care poti gasi succesul fara a munci pentru el este in dictionar. (Autor necunoscut)

Leu

Puteti lua decizii importante in ceea ce priveste viata sentimentala. Chiar daca aspectul financiar nu este favorizat momentan, lucrurile se vor indrepta curand.

Este capabil cel care are incredere ca este capabil. (Buddha)

Leu

Fecioara

Puteti sa faceti schimbari importante in viata sociala, bazandu-va pe intuitie si pe capacitatea de a cunoaste personalitatea celor din jur.

Fericirea sau nefericirea oamenilor este in mare parte opera lor. (John Locke)

Balanta

Activitatile care va stimuleaza din punct de vedere intelectual sunt cele care va readuc entuziasmul si dorinta de a progresa. Nici pe plan financiar lucrurile nu stau rau.

Omul este cu adevarat extraordinar doar atunci cand actioneaza cu pasiune. (Benjamin Disraeli)

Balanta

Scorpion

Faceti proiecte de viitor care va pot aduce beneficii consistente, mai ales ca puneti in practica abilitatile teoretice de care dispuneti.

Cand inovezi fii pregatit ca lumea sa iti spuna ca esti nebun. (Larry Elison)

Scorpion

Sagetator

Se intrevad realizari importante pe plan financiar si social, insa trebuie sa aveti rabdare daca vreti sa apara rezultate.

Invingerea fricii este inceputul intelepciunii. (Bertrand Russell)

Capricorn

Aveti succes in rezolvarea unor probleme din familie datorita capacitatii dumneavoastra de a comunica eficient cu fiecare dintre partile implicate.

Bunatatea este o esenta a vietii morale si semn ca suntem rupti dintr-o lume nepamanteana. (Ernest Bernea)

Varsator

Puteti asculta cu usurinta problemele celorlalti, iar sfaturile dumneavoastra sunt de un real ajutor. Aveti mai multa grija cu promisiunile pe care nu le puteti onora.

Nimeni nu te poate face sa te simti inferior fara incuviintarea ta. (Eleanor Roosevelt)

Pesti

Daca va decideti sa incepeti o afacere, astrele va sunt favorabile. Va faceti planuri de viitor, iar partenerul de viata va sustine.

Exista in oameni mai multe lucruri de admirat decat de dispretuit. (Albert Camus)

Pesti

Surse: estrolog.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>