Pages Navigation Menu

Harrison Ford, rănit în urma prăbuşirii unui avion de epocă

Harrison Ford, rănit în urma prăbuşirii unui avion de epocă

Harrison Ford

 Starea de sănătate a actorului american Harrison Ford, implicat într-un accident de avion, care a avut loc joi, în California, este stabilă, a anunţat presa americană, citată de contactmusic.com.

Harrison Ford a fost nevoit să efectueze o aterizare de urgenţă pe un teren de golf, marţi, după ce avionul pe care îl pilota, un model cu două locuri, vechi, din Al Doilea Război Mondial, s-a confruntat cu o serie de probleme de ordin mecanic.

Potrivit presei americane, actorul a fost transportat la spital după ce avionul său s-a prăbuşit pe terenul unui club de golf – Penmar Golf Course -, la doar câteva minute după ce decolase de pe Aeroportul din Santa Monica, aflat în apropiere.

Mai multe surse au declarat pentru site-ul TMZ.com că starul american a suferit mai multe tăieturi şi contuzii la nivelul capului şi a fost tratat chiar pe terenul de golf de doi medici, înainte de sosirea unei ambulanţe. Apoi, actorul a fost transportat la un spital din apropiere.

Harrison Ford, care în prezent se află în stare stabilă la Ronald Reagan UCLA Medical Center din Los Angeles, a fost singura persoană aflată la bordul acelui avion.

Reprezentanţi ai Biroului Naţional pentru Siguranţa Transporturilor (National Transportation Safety Board) din Statele Unite au deschis o anchetă şi investighează cauzele accidentului.

Nu este pentru prima dată când Harrison Ford a fost implicat într-un accident aviatic. Un avion cu şase locuri pilotat de starul hollywoodian a avut parte de o aterizare dificilă în Lincoln, în statul american Nebraska, în vara anului 2000. De asemenea, un elicopter pilotat de Harrison Ford a fost avariat grav la aterizare, în octombrie 1999.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>