Pages Navigation Menu

Harrison Ford, narator al unui documentar despre aviaţie

Harrison Ford, narator al unui documentar despre aviaţie

aviation_harrison_ford

Actorul Harrison Ford, care a suferit un accident destul de serios în urmă cu două săptămâni, după ce a efectuat o aterizare de urgenţă cu un avion de agrement pe un teren de golf din Los Angeles, a acceptat rolul de narator într-un documentar despre istoria aviaţiei produs de National Geographic.

Starul hollywoodian se află încă în spital unde primeşte tratament medical de specialitate pentru rănile suferite pe 5 martie, atunci când avionul său – un model folosit în Al Doilea Război Mondial – a efectuat o aterizare de urgenţă la scurt timp după ce decolase de pe Aeroportul Municipal din Santa Monica.

Joi, directorii de la National Geographic Studios au anunţat că Harrison Ford şi-a dat acordul pentru a deveni naratorul filmului documentar “Living in the Age of Airplanes”.

Filmul va avea premiera pe 8 aprilie la Smithsonian’s National Air and Space Museum din Washington şi va fi difuzat apoi în mai multe cinematografe americane începând din 10 aprilie.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>