Pages Navigation Menu

Gyor, campioana Europei pentru a doilea an consecutiv!

Gyor, campioana Europei pentru a doilea an consecutiv!

Echipa maghiara de handbal ETO Gyor a cucerit duminica la Budapesta al doilea titlu consecutiv. In primul an de proba pentru noul format tip final four, cu semifinale si finala jucate in acelasi loc in decursul unui weekend, ETO a invins in finala formatia Buducnost din Muntenegru, campioana anului 2012.

győr-handball-ehf-budapest-2-600x400

Formatia maghiara a dominat meciul din primul minut celebrand la final victoria obtinuta cu 27 la 21. Finala castigata a incununat un sezon extraordinar pentru ETO Gyor, ce nu numai ca a terminat sezonul de Champions League neinvinsa dar a si intrat in clubul select al celor numai 4 echipe ce si-au aparat titlul in istoria de 21 de ani ai turneului.

Peste 10.000 de spectatori au umplut sala in cele 2 zile in care Gyor a fost pe teren. Turneul organizat in capitala maghiara a fost asa de popular incat organizatorii analizeaza posibilitatea organizarii editiei viitoare tot in Budapesta. In 2013, ETO Gyor a eliminat formatia romaneasca Oltchim, disparuta intre timp, in drumul ei spre glorie.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>