Pages Navigation Menu

Guban- Din pasiune pentru femei

Guban- Din pasiune pentru femei

Guban-brandul-care-a-reusit-in-mall-640x359

La inceputul lunii octombrie producatorul de incaltaminte Guban din Timisoara a deschis primul magazin in incinta unui mall, mai exact in Mall Baneasa Shopping City din Bucuresti. Planul  directorului general, Eugeniu Cicoare, este ca brandul sa se extinda in centre comerciale si zone stradale, cu produse premium si incaltaminte casual.

Istoria Guban cunoaste un inceput timid in anul 1935 cu un singur angajat si o crema de pantofi. De-a lungul timpului maestrul Guban, cu o experienta de chimist industrial si maestru de finis la mai multe fabrici de incaltaminte militeaza pentru realizarea unor produse de calitate in Romania. Timp de 25 de ani acesta studieaza problema influentei cremei de ghete asupra durabilitatii pantofilor si vine pe piata cu o crema de ghete de calitate superioara fabricata in tara noastra care prelungeste cu 50-100% durabilitatea pantofilor.

b2ap3_thumbnail_b19fc

Cu un aer proaspat si rafinat, Guban reinvie viziunea gratiei feminine, modelele sunt fabricate din piele naturala de o calitate superioara si o paleta de culori variata,  plina de vitalitate. Incaltamintea Guban este handmade, realizata in proportie de 70% manual de catre muncitori cu experienta care lucreaza minutios si cu pricepere la fiecare pereche, iar calapodul cu care compania si-a castigat renumele ofera comoditate pe parcursul intregii zile.

guban--timisoara-guban-timisoara_04844

 

Sursa: http://guban.ro/

Sursa foto:  http://www.retailers.ro/

http://artctrldel.com/blog/entry/tyson-mcadoo-i-kinda-want-to-draw-you-naked

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>